NIEUWS
Oliebollen en winterfair
donderdag 7 november 2019

Beste gemeenteleden,


Zoals u in ons kerkblad ‘In de Voorhof’ al hebt kunnen lezen, is de volgende activiteit die wij op de planning hebben staan het oliebollen bakken en de winterfair!
Dit zal plaatsvinden op D.V. maandag 30 december 2019.


We hopen om 8 uur ’s morgens te beginnen met appels schillen. Vervolgens wordt het beslag geslagen en kan begonnen worden met bakken. De winterfair is van 16.00 tot 19.00 uur. Hier kunt u genieten van diverse warme hapjes en drankjes en een hoop gezelligheid.


Om dit mogelijk te maken, zijn wij nog op zoek naar mensen die willen helpen met onder andere appels schillen, oliebollen bakken en het verkopen van spullen tijdens de winterfair. U kunt zich hiervoor opgeven via onderstaand formulier.


Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die een kraam willen vullen en bemannen (misschien leuk om te doen met de Bijbelkring, club, of iets anders?). Ook hiervoor kunt u zich opgeven.


En uiteraard kunt u alvast de oliebollen bij ons bestellen! De bestelde oliebollen kunt u tijdens de winterfair meteen meenemen. Het leek ons leuk om dit jaar ook appelbeignets te bakken, voor bij de koffie op de winterfair. Wij zijn alleen nog op zoek naar mensen die appelbeignets kunnen en willen bakken.


Kortom, genoeg om u voor op te geven. Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet!


Klik hier voor het opgaveformulier.


de activiteitencommissieNieuwsbrief familie Kamphuis
zondag 20 oktober 2019

Klik hier om de oktober nieuwsbrief van de familie Kamphuis te lezen.Zendingsnieuws
zaterdag 19 oktober 2019

Klik hier voor het zendingsnieuws van september 2019 en hier voor het zendingsnieuws van oktober 2019.Foto's legpuzzelen
zaterdag 19 oktober 2019

Op mijncgkede.nl kunt u onder 'Fotoalbums' de foto's vinden van de het op 12 oktober gehouden kampioenschap legpuzzelen.Nieuwsbrief familie Mol
vrijdag 4 oktober 2019

Klik hier voor nieuwsbrief 12 van de familie Mol.Nieuwe situatie buitenterrein
vrijdag 4 oktober 2019

Geachte gemeenteleden,


Zoals u weet is in de afgelopen weken de renovatie van het buitenterrein uitgevoerd, waarbij de straat, de hellingbaan en de trappen zijn vernieuwd. De fietsenstalling wordt binnenkort geplaatst. Tot onze schrik hebben er kort na de aanleg van de nieuwe hellingbaan en trappen al een aantal valpartijen zich voorgedaan. We vinden het erg vervelend dat dit is gebeurd en we hopen dat betreffende gemeenteleden snel weer mogen herstellen.


Als commissie bekijken we momenteel wat er mis is met de nieuwe situatie en hoe we de veiligheid kunnen verbeteren. Dit heeft even tijd nodig, maar om meer valpartijen te voorkomen hebben we een aantal tijdelijke maatregelen genomen, zoals het afzetten en markeren van de hellingbaan. Daarnaast willen we u vragen met enige voorzichtigheid gebruik te maken van de hellingbaan.


We hopen dat er door deze tijdelijke maatregelen en door u te informeren niet meer ongelukken ontstaan. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij dat uiteraard graag.


Commissie van Beheer


 Parkeren
woensdag 25 september 2019

Vorige week is in opdracht van de gemeente Ede alsnog het nieuwe parkeerterrein voor ons gereed gemaakt. Dit parkeerterrein is vanaf nu door onze gemeenteleden te gebruiken tijdens de zondagen en bij doordeweekse diensten en/of activiteiten. Het parkeerterrein ligt tussen het fietspad richting de tunnel en het autobedrijf Welboren, zoals hieronder op het kaartje weergegeven in rood. Er zijn ongeveer 40 parkeerplaatsen beschikbaar op dit nieuwe parkeerterrein. Zolang de Kerkweg en de Verlengde Maanderweg is opgebroken, blijft het mogelijk om vanaf het parkeerterrein via de Kerkweg naar de kerk te lopen.


We willen u vriendelijk vragen vanaf nu zoveel mogelijk dit parkeerterrein te gebruiken en niet meer in de smalle straten van de wijk te parkeren. Laten we proberen om parkeeroverlast in de wijk te voorkomen.
Werkzaamheden Kerkweg - Verlengde Maanderweg
zaterdag 14 september 2019

Vanaf maandag 16 september tot en met medio december worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Kerkweg en de Verlengde Maanderweg. Het betreft werkzaamheden aan het riool en de waterleiding ten behoeve van de nieuwe woonwijk ‘de Maander’.
Het kruispunt voor de kerk en de rijbaan (zoals op het kaartje aangegeven in rood) wordt hierdoor voorlopig afgesloten. Het parkeren van auto’s op de Kerkweg zal daarom niet meer mogelijk zijn.
Verder wordt er een tijdelijk fietspad aangelegd over het voormalige Somaterrein.
Er is toegezegd dat voetgangers wel gebruik kunnen blijven maken van de Kerkweg vanaf het nieuwe parkeerterrein naar de kerk.
Meer informatie over het nieuwe parkeerterrein is helaas nog niet beschikbaar.


 WekzaamhedenNieuwsbrief familie Kamphuis
zaterdag 10 augustus 2019

De augustus nieuwsbrief van de familie Kamphuis is hier te lezenParkeerterrein aan de Kerkweg
donderdag 18 juli 2019

Deze week is er (voor ons onverwacht) een begin gemaakt met het opbreken van het parkeerterrein aan de kerkweg, waar een deel van onze gemeenteleden gebruik van maakt op zondag.
Het is daarom vanaf a.s. zondag niet meer mogelijk om hier te parkeren.
We willen u vragen hiermee rekening te houden.

Met de gemeente Ede zijn afspraken gemaakt voor een vervangende parkeerplaats op het Soma-terrein. Deze parkeerplaats is echter nog niet ingericht en we zullen het daarom tijdelijk zonder parkeerplaats moeten doen. Zodra er meer hierover bekend is, wordt u hierover geïnformeerd.

Naar de volledige website: cgkede.nl
© cgkede.nl 2007-2019 | Realisatie: Quatro media